Horeca Visdag 2023

De eerste Horeca Kanjer Visdag!

maandag 18 september 2023

Op maandag 18 september 2023 vindt de eerste Horeca Kanjer Visdag plaats op de Loosdrechtse Plassen. Speciaal voor de kanjers uit de horeca. Ten minste 1 van de inschrijvers moet werkzaam zijn in de horeca. We beginnen om 8.30 uur vanuit de Porselein haven aan de Oud Loosdrechtsedijk tegenover nr220.
Tussen 8uur en 8.30uur inloop om jullie deelnemersnummer en wedstrijdformulier op te halen onder het genot van een kop koffie en uiteraard wat lekkers. Daarna lekker het water op! Om 12.30 uur worden jullie verwacht voor een uitgebreide BBQ-lunch inclusief drankjes op eiland Markus Pos. Vanaf 14.00uur gaan we weer het water op om weer te vissen tot 16.30 uur.

De Prijsuitreiking

maandag 18 september 2023

Om circa 16:30 uur verwachten we jullie weer terug op het eiland Marcus Pos met een hapje en een drankje! Daarna om 17.00 de prijsuitreiking. Einde van de Horeca Visdag om circa 17.30 uur.
Er zijn uiteraard mooie prijzen te winnen!!!

  • 1ste prijs grootste snoek,
  • 2de prijs grootste snoekbaars,
  • 3de prijs grootste baars,
  • 4de prijs meeste vis in centimeters 

Boot huren en prijs

U kunt bij ons eventueel een visboot huren voor deze gezellige dag!. Klik hiervoor op Verhuur” en “Dock Steel”. De prijs voor deze geheel verzorgde dag is slechts €79,50 dat is inclusief koffie met lekkers, uitgebreide BBQ met ossenhaas, saté van de haas, kip Casablanca, gamba’s, chipolataworstjes, baked beans, pastasalade, brood incl. boter en sauzen. Bittergarnituur, Amuses en onbeperkt drankjes. Schrijf je gauw in, de plekken zijn beperkt!

Hieronder kunt u de inschrijving doen voor de Horeca Visdag 2023, een heerlijke dag op het water met een hapje een drankje en veel gezelligheid. Schrijf uzelf gauw in, de plekken zijn beperkt!