Draai uw scherm een kwartslag voor de beste ervaring op onze website!

Over Arjan van den Hoek

van “Partyschipper” tot “Kapitein Klipper”

Ik ben opgegroeid op de Loosdrechtse Plassen en de Vecht waar mijn passie voor vissen en watersport is geboren.
Na een carrière in de horeca en 21 jaar een eigen partyrederij op de Vecht en Loosdrechtse Plassen zijn wij begonnen met de “Catch”, een motorklipper speciaal gebouwd om unieke vistrip’s te verzorgen voor maximaal 6 personen door heel Nederland. Door mijn vele jaren als fervent roofvissen visser heb ik een speciale Dock steel 500 laten bouwen waarmee ik kan gidsen in heel midden Nederland. Ik hoop u spoedig te zien zodat wij die prachtige vissen aan boord kunnen hijsen!

Certificaten

Wij hebben het kwaliteitskeurmerk “CDFG” wat staat voor Certified Dutch Fishing Guide. Tevens is uw visgids in het bezit van een BHV certificaat.

Thuishaven

Onze thuishaven is in Oud-Zuilen maar andere opstapplaatsen zijn uiteraard bespreekbaar, denk aan Maarssen, Breukelen, Loenen, Loosdrecht en Utrecht.

Viswater

Onze mooie groene omgeving leent zich uitstekend voor het uitgooien van een hengel! Vanuit Oud-Zuilen zitten we in korte tijd op de Vecht, De Loosdrechtse Plassen of de binnenwateren van Utrecht.

Dé Visgids van Nederland!

Door onze unieke ligging hebben we de mogelijkheid om u de mooiste en rustigste viswateren van midden Nederland te laten zien én ervaren!
Een dag eropuit met een betrouwbare uitrusting, professionele visboten maar vooral een ervaren en geroutineerde visgids. Dat is waar Visgids Nederland al jaren voor staat. Op deze splinternieuwe website leggen we u graag onze passie voor en hopen dat u daar deel van uit wil maken!

Tarieven Gidsen

Hier staan de “gidsprijzen” weergegeven.
De prijzen zijn incl. BTW, brandstof en gebruik van hengels en kunstaas.

Wij zijn flexibel als de agenda dat toelaat, andere tijden zijn in overleg mogelijk.

Bij breuk en/of schade kunnen deze kosten worden doorberekend.

Wat klanten vertellen

Genoten!

Rated 5 out of 5
30 mei 2022

Deze mensen zijn de definitie van gastvrijheid! Alles tot in de puntjes verzorgd.. Een dag op pad, voelde als een echte vakantie. Zo fijn! Kortom: aanrader als je écht wilt genieten!

Rie-Anne

Top weekend

Rated 5 out of 5
20 mei 2022

Super weekend gehad! Dank voor de enorme gastvrijheid en heerlijke eten,bijna ster-waardig👍

We komen terug naar jullie prachtige Catch.

Groet Frank

Frank

Verhuur Professionele (Vis)boten

Wenst u geen gids en wilt u zelf het water op in onze Dock Steel boten? Uiteraard kan dat en kunt u deze per dag huren. Indien u gebruik wil maken van uw eigen visuitrusting dan is dat natuurlijk mogelijk! Zie hieronder de prijzen inclusief bootuitrusting.

O! En wilt u zonder vissen het water op? Dan kunt u uiteraard ook zonder visuitrusting gebruik maken van onze boten om heerlijk een stuk te varen!

Nieuw in de Verhuur!!

Hobie Pro Angler 360 trapkano

We zijn bijzonder trots deze te kunnen aanbieden in de verhuur!
Dit is de mooiste viskayak op de markt en uitermate geschikt om te trollen (slepend vissen). Boek snel via onze site!

Info & Regels

Uiteraard hebben we te maken met zowel wettelijke als Visgids Nederland regels.
Hieronder kort weergegeven.

Vispas

Als (sport)visser dient u wettelijk in het bezit te zijn van een geldige vispas.

Diervriendelijk

Wij hanteren de “Catch, Foto, Meten, Release” regel. Dat houdt in dat we het dier zo spoedig mogelijk weer vrij laten in zijn natuurlijke leefomgeving.

Verzekering

Alle relevante verzekeingen zijn door Visgids Nederland geregeld. Een zorg minder!

Visgids

Uw visgids vist niet met u mee, hij is er speciaal om u te assisteren. Wil u graag dat de gids meevist? Dan is dat uiteraard altijd bespreekbaar.

Hengels

Om het geheel overzichtelijk en leuk te houden hanteren we maximaal 2 hengels per visser.

Visuitrusting per boot

kwaliteithengels met molen of reel naar keuze, groot schepnet, onthakingmat en koffers vol pluggen, shad’s, spinnerbaits, meetlint, tangen en extra onderlijnen voor algemeen gebruik.

Onze Partners

Catch Fishing Expeditions

Voor een heerlijke minivakantie op het water.
Met zijn zessen worden ondergedompeld in alles wat met vissen te maken heeft. Uiteraard professioneel verzorgt door: Arjan en Sheri van den Hoek.

Kijk voor meer info op: catchvisuitje.nl

Vissen op Loodrecht

Een trouwe partner is goud waard! Dat is bij Vissen op Loosdrecht het geval! Bij onvoldoende capaciteit springen de professionals van Vissen op Loosdrecht bij en net zoals bij Visgids Nederland krijgt u een heerlijke dag!

Kijk voor meer info op: vissenoploosdrecht.nl

Brasserie "Oud Zuilen"

Na een ochtend intensief op het water kun je bij Brasserie Oud Zuilen terecht voor een heerlijk verzorde lunch. Ga je wat langer het water op dan is er uiteraard een uitgebreide dinerkaart waar u uw heerlijke gerechten uit kunt kiezen!

Kijk voor meer info op: brasserieoudzuilen.nl

Trapkano.nl

Is het een waterfiets?? Is het een Kano?? Is het een Kayak?? Het is allemaal en zelfs meer! Voor zowel verhuur als verkoop van deze unieke kayak kun je terecht bij trapkano.nl in Oud-Loosdrecht.
Kijk eens rond op de site!

Kijk voor meer info op: trapkano.nl

Hieronder kunt u een aanvraag doen voor het huren van een boot, een heerlijke dag op het water onder begeleiding van een visgids of een minivakantie op de klipper “Catch”. Vul alle info in en we nemen binnen 24 uur contact met u op over de mogelijkheden en bespreken we de voorkeursdatum die u aangeeft via het formulier.

Info en Aanvraag tot reserveren.

Hieronder kunt u een aanvraag doen voor het huren van een boot, een heerlijke dag op het water onder begeleiding van een visgids of een minivakantie op de klipper “Catch”. Vul alle info in en we nemen binnen 24 uur contact met u op over de mogelijkheden en bespreken we de voorkeursdatum die u aangeeft via het formulier. U wordt omgeleid naar de aanvraag App.